Din indkøbskurv er tom

Dag-til-dag levering
Fast fragt 59 kr.
Opfyldning af depot
Personlig kundeservice
Betaling med dankort
Gratis fragt over 495 kr.
Billige
whiteboards
Kalendere
til hele 2014
Knivskarpe priser på
kopipapir
Stoleunderlag
i alle størrelser
Udvalg af miljøvenlige
brevordnere

Shop efter Kategorier

Javascriptimplementering

Blækpatroner Original

Find billigt blæk til din printer hos Vi er grønne. Alle de populære mærker af printertoner og blækpatroner findes nedenfor. Hvis du ikke ved hvilke printerpatroner der passer til din printer, så kan du bruge vores konfigurator (ovenfor) til at finde præcis det blæk der passer til din printer. Det er nemt, smart og enkelt.

Da blæk er et forbrugsstof, gør vi en stor indsats for at informere om hvor lang tid de fleste blækpatroner kan holde, og samler også de miljøvenlige blækpatroner, så du ved hvor du skal lede, for at få svanemærkede toner. Hvis du mangler printerpapir har vi også et bredt udvalg af dette.

 

Billigt blæk er svært at finde, så derfor sørger Vi er grønne hele tiden for at søge gode priser på det blæk der forhandles på siden. Hos Vi er grønne er det nemt at finde det blæk og de printertoner man skal bruge. Faktisk kan man nøjes med at finde sin printermodel i konfiguratoren, hvorefter viergroenne.dk vil vise de printertoner og blækpatroner der passer til lige netop den printermodel der blev indtastet.

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Supportboks